Reijke SchoonmaakdienstenOver ons

Reijke Schoonmaakdiensten B.V. is in 2009 opgericht door Philip Reijke. Al vanaf de start was het doel: “tevreden klanten door kwaliteit” en nog steeds dragen alle medewerkers van Reijke Schoonmaakdiensten dit motto hoog in het vaandel. Maar daarmee stopt het niet. We zijn nog dagelijks bezig met kwaliteitsverbetering! Als modern en professioneel schoonmaakbedrijf willen we ruimschoots kunnen voldoen aan de hoge eisen van onze opdrachtgevers.

We zijn er trots op dat we heel wat bedrijven tot onze uitgebreide klantenkring mogen rekenen. Theaters, transportbedrijven, reclame bureaus, openbare diensten en andere instellingen weten onze uitgebreide dienstverlening te waarderen! Reijke Schoonmaakdiensten garandeert natuurlijk steeds een perfecte service tegen een concurrerende prijzen. Bent u nog geen klant? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vertrouw gerust uw schoonmaakopdrachten aan ons toe en we zullen ze voor u in de juiste banen leiden.

Bent u nog geen klant? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vertrouw gerust uw schoonmaakopdrachten aan ons toe en we zullen ze voor u in de juiste banen leiden.

Want voor professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs, bent u bij Reijke schoonmaak diensten aan het juiste adres. Tot binnenkort.

SCHOONLOOP

Gebruik zogenaamde schoonloop matten bij de ingang van uw bedrijfspand c.q. kantoorpand

DAGELIJKSE SCHOONMAAK

Laat bij voorkeur dagelijks uw kantoorpand goed schoonmaken. Dit voorkomt de hoogte van de frequentie van specialistisch onderhoud, zoals uw vloeren strippen schobben.

VLOEISTOFFEN

Verwijder indien u vlekken maakt op uw vloer deze direct schoon. Voornamelijk vloeistoffen hebben de neiging in uw vloer te trekken, dit heeft als nadeel dat u sneller professionele schoonmaak door het schobben van uw vloer nodig is.

ONDERLEGGERS

Gebruik plastic onderleggers onder uw bureaus. Dit voorkomt dat er rijplekken in uw vloer komen. Deze matten zijn doorzichtig en houden uw vloer langer in topconditie

PRODUCTIVITEIT

Houdt rekening met uw personeel. Het goed schoon houden van uw organisatie is productiviteit verhogend en voorkomt ziekten onder uw personeelsleden. De top ergernissen onder het personeel zijn. Vies sanitair, vieze werkkamer, vieze PC.

KIES VOOR REIJKE

Mocht u op één van deze bovenstaande punten problemen hebben met u huidige interieurverzorger. Schroom dan niet om contact op te nemen met Reijke schoonmaakdiensten. Wij willen u graag voorzien van een vrijblijvende offerte met een concurrerende prijs, waarbij uw organisatie weer een schone toekomst tegemoet ziet.

Vakmanschap in schoonmaak

Reijke Schoonmaakdiensten levert schoonmaak op maat. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen. U hoeft niet om te kijken naar de schoonmaak, wij nemen deze taak geheel uit handen. Dát is de dienstverlening van Reijke schoonmaakdiensten. Dat betekent meer dan alleen schoonmaak personeel leveren, wij nemen u een zorg uit handen. Wij denken graag met uw mee en stellen samen met u een passend schoonmaak programma op, of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of één keer in de week wij regelen het vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis. De toegevoegde waarde die u van een vakman mag verwachten.