Reijke SchoonmaakdienstenGlasbewassing

Glasbewassing

Naast het schoonmaken van uw pand, doen wij Reijke schoonmaakdiensten ook glasbewassing. Wij hebben daar professionele spullen voor in huis. Tegenwoordig zijn de meeste kantoorpanden voorzien van behoorlijke hoeveelheid glas rondom, dit glas dient professioneel schoon gemaakt te worden. U wilt natuurlijk geen krassen in uw ruiten. Vieze ramen is natuurlijk ook geen visitekaartje voor uw bedrijf.

Onze glasspecialisten staan voor uw klaar. Wij kunnen letterlijk overal glasbewassing uitvoeren. Met ladders, telescoopsystemen of op andere moderne manieren.

Veiligheid in glasbewassing

Al onze glasbewassing specialisten beschikken over een veiligheidspaspoort en zijn bovendien VCA opgeleid. Dat staat voor Veiligheid Checklist Ondernemers. Daarnaast hebben ze een diploma voor uitzonderlijke situaties. Allemaal garanties voor de veiligheid van onze mensen en het streng naleven van de ARBO regels. Voor de maximale zekerheid maken onze glasbewassing specialisten altijd een risico-evaluatie en inventarisatie.

Wij willen graag voor het glasbewassing van uw onderneming een vrijblijvende offerte opmaken. Ook als u alleen uw glasbewassing wilt laten doen, staat Reijke schoonmaakdiensten voor u klaar.